За мен

ангелина караиванова

Привет и от мен!!! Най-накрая и аз се престраших да си направя личен блог, в който да пиша по теми които ме вълнуват. Казвам се Ангелина и съм родом от град Бобов Дол. От много малка не живея в миньорското градче по ред причини.

В момента е трудно да се каже в кой точно град живея, защото много често пътувам из цялата страна, а и не само. Все пак свободното време прекарвам в Благоевград. В този южен град ме заведе любовта на живота ми. Той се казва Мартин и сме заедно от почти шест години.

И двамата много обичаме конете. През свободното време яздим и именно този спорт ми дава свобода и ме зарежда с енергия. Една от мечтите ми е да имам собствен кон и се надявам някой ден да я осъществя. Все пак затова са мечтите за да се стремим да ги направим реалност.

Както споменах много пътувам и обикалям различни кътчета на нашата страна а и на чужбина. Другото ми хоби е да взимам по някой сувенир от местата които съм посетила. Така запазвам малък спомен от всяко райско кътче. Доста откровен човек съм и съм много пряма. Понякога това ми играя лоша шега, но предпочитам да съм искрена с хората, отколкото да лицемернича.

Надявам се тук да намеря хора с общи интереси, а защо не и нови приятели.