Как да изберем правилния подарък за годишнината

Годишнините са символично напомняне за любовта, която изпитвате към своя съпруг/а и ангажимента, който сте поели един към друг. Когато избирате подходящия подарък, е важно да вземете предвид интересите на партньора. Вашият съпруг може да се зарадва на инструменти за риболов, градинарство или вечеря в ресторант. Чудесен подарък може да бъде преживяване като пътуване до близката река за ден, посветен на риболова, покупка на нова количка за градина или жест като обяд, доставен на работа. Подаръците, преживяванията и романтичните жестове могат да бъдат идеални за любимия човек, стига да са от сърце.

Всяка година от съвместния живот има традиционен символ и скъпоценен камък, за да ви помогне да изберете подходящ подарък. Златото представлява първата годишнина, но много нови двойки нямат разполагаемия доход за скъпи бижута, така че помислете за избор на дребни предмети като обеци или гравирани химикалки. Дори нов „златен“ калъф за iPhone може да бъде чудесен подарък, ако ще бъде полезен за вашия съпруг.

Открийте неща, които имат специално значение за двамата. Използвайте въображението си. Може би имате тайна шега или споделен спомен, който означава много и за двама ви. Намерете спомен, който го напомня или го създайте. Помислете за първата си среща, предложението, сватбата си или други важни етапи във връзката ви. Подарете малък, символичен подарък за всяка година, в която сте били женени, въз основа на споделените ви преживявания. Потърсете подаръци, които идват от местата, на които сте били или символизират тези събития.

  • Купете бутилка от виното, сервирано на вашата сватба.
  • Оформете билетите от специална дата или събитие.
  • Бутилирайте пясък и миди от екскурзия до плажа.

Можете да създадете домашен подарък. Малки подаръци, които са ви отнели много време, може да означават повече от скъпо бижу.  Изпечете домашен десерт или направете цветна аранжировка.

Пригответе вечеря на свещи. Отделянето на време и усилия за планиране на романтична вечеря показва на партньора колко е важен за вас. Сгответе едно от любимите ви ястия, облечете се и създайте настроението, като използвате свещи и музика.

Разбира се, можете да отидете и на ресторант, но не използвайте личната си кола, за да не развалите всичко накрая. Извикайте фирма с услуга Drink and drive.

Абонаментче?