Красота и стил с мрамор в банята

Класически, елегантен, стилен, луксозен, аристократичен; разбира се тези суперлативи са предназначени за мраморната материя вложена в плочките за баня. Това е неостаряващ тренд, още преди да има съществува науката за интериорния дизайн, защото добавя стойност към собствеността, с която, много малко други природни материи, могат да се похвалят.

Въпреки това, мраморът идва със своите недостатъци: най-вече поддръжката и по-високата цена. Съветът към собствениците, които имат мраморни плочки за баня е да грижат правилно за този вид облицовки в банята: те изискват процедура по запечатване всяка година, редовен преглед и почистване, за да се избегнат петна, драскотини и увреждания от влага. Така че подгответе се за това, понеже можете  резултатите си заслужават: всички суперлативи, с които започнахме и в крайна сметка, баня която ще издържи изпитанието на времето.

Няма ограничения за мраморните плочки в банята! Можете да ги поставяте на пода, по стената, да направите плот с тях; можете да комбинирате. Като една от тайните е, особено ако сте избрали мрамор с леко потъмнен неутрален цвят, да използвате правилно светлината.

Още едно предимство на мрамора като материя е, че може да се правят големи мраморни плочи, които да се интегрират в банята според идеите за интериорния дизайн. Като например големи плочи върху плота и предната част на пространството около мивката. Като в случая предложението е да оформите цялото помещение с мраморни плочки за баня в една и съща цветова текстура и сходна венатура.

Миксът също е много използван от собствениците по света. Можете да видите дори в по малки бани, как стената е направена с класически Калаката мрамор, а подът е в черни шлифовани мраморни плочки за баня.

Не случайно подчертаваме, че плочките са за баня, защото все пак те са пригодени производствено за предизвикателствата на помещението. Така че влезте в света на мраморните плочки и изберете най-доброто решение за вас.

Източник: DDROM NEWS

Абонаментче?