Микрофибър – платът, който осигурява здравословен сън

Битовите текстилни изделия от микрофибър са идеални за изработка на спално бельо, завивки и чаршафи. Този материал е признат за “тъкан на бъдещето” . Използва се и в много други продукти, като покривки, завеси или покривала на мебели.

Материята е устойчива на мачкане и намалява времето за гладене. Освен това, тя е една от най-популярните тъкани на десетилетието за тапициране на мебели, като намира приложение не само в жилищния, но и в комерсиалния декор.

Изделията от микрофибър се предлагат в разнообразни размери, шарки и цветове. Те се изработват така, че създават усещане за комфорт и функционалност, въпреки че се изработват от синтетичен материал.

На база отзивите на потребителите, специалистите твърдят, че потребителите са изключително доволни от тези тъкани, както и чувството, качеството, издръжливостта и цената им. Тези продукти се перат лесно и нямат нужда от гладене.

Според повечето потребители спалните комплекти, изработвани от микрофибър, отговарят на техните очаквания във всеки аспект.

Микрофибърните изделия, налични на пазара, са с доста икономична цена.

За да премахнете акарите и остатъците мъртва кожа, е добре всяка сутрин да разтръсквате постелките от микрофибър, а ако става въпрос за подов текстил следва редовно да почиствате с прахосмукачка.

В случай, че напитката ви се разлее върху завивката, не се безпокойте. Вземете парче плат и се опитайте да попиете течността. Не търкайте кърпата агресивно, за да се отървете от петна. С помощта на кърпа внимателно разтривайте района и се опитайте да премахнете оцветеното място. Не бива да използвате продукти, които съдържат избелващо средство, за да премахнете следите. Използването на леки препарати помага за запазването на цветовете на микрофибърните тъкани. Ако не сте в състояние да премахнете петна, тогава можете да ги дадете на професионално почистване.

Тъй като микрофибрите са сравнително нови, техните предимства и недостатъци се дискутират остро. Повечето потребители признават, че микрофибърните тъкани са меки и удобни, и не се нуждаят от специална подръжка. Потребителите, страдащи от алергии, са щастливи поради неалергичния характер на микрофибъра.

Повечето потребители ще се съгласят, че тъканите, изработени от микрофибър, си струва да бъдат закупени. Ако търсите мек, нежен на допир и пухкав материал, който ще промени външния вид на вашата спалня и ще ви донесе повече комфорт, може да заложите на изделие от микрофибър. По този начин всяка вечер ще се наслаждавате на спокоен и здрав сън.

Абонаментче?