Как да създадете емблематична модна визия

Ако обичате да се откроявате от тривиалното и масовото, то опитайте по-различен стил облекло. Предлагаме ви Гатсби, стила на 20-те години на миналия век. Той включва съвременни модели лека, тънка, течаща тъкан; експресивно дълбоко деколте; отворени рамене; предпочитание се дава на пастелни нюанси, но може да има изключения. Едновременното съчетание на всички тези елементи неприемливо и е признак на лош вкус.

Стилът на Getsby е преди всичко лукс и елегантност в малки пропорции. Благодарение на наличието на ярки елементи и бродирани тъкани текстура, роклите могат да бъдат разделени на три основни типа.

Стил GETSBY

Всичко е възможно в нашия свят, но в света на висшата мода е обичайно да се разграничават три основни типа екипировки: вечерна рокля; коктейлна рокля и рокля за сватба. Ретро-стилните партита са в стил джаз. За да се чувствате комфортно и уверени, стилистите препоръчват вечерна рокля в стила на Getsby да изберат следните критерии: прав силует; триъгълният отрязък може да бъде направен отпред и отзад, но предвид дълбочината му, експертите препоръчват все да предпочитате гърба; максимално отворени рамене, в идеалния случай – тънки презрамки и удобна дължина.

Коктейлните опциите изглеждат малко по-различни. За да поддържа стила, скъпите тъкани остават и честно изрязване на гърба или в зоната на деколтето. Отново, цялото внимание се отделя на бижутата. Няма кристали, а мъниста, дантели или изкуствени перли. Тяхната идея е да подчертават образа на тази епоха, но ако такова изпълнение вечерна рокля е допълнено с пера, рамкират подгъва, изглежда впечатляващо. Коктейлната версия се счита за нарушение правилника за облеклото. Дължината може да бъде всяка – започваща от коленете и завършваща на пода.

Когато имате съмнения, по-добре е да направите избор в полза на изрязания. Тогава подходящи модели са с форма на “трапец”. Във всеки случай основната роля на изображението се поема от аксесоарите: https://fashioncolors.bg/dreha/aksesoari/damski-aksesoari/позлатени-18k-обици-с-кристали-златни-ли, а в сватбената рокля те са в богато украсени с кристали, шапка или диадема. Без значение колко ярка е роклята, изображението не може да се смята за пълно, освен ако не е подкрепено от прическата и грима на дадената модна епоха.

Абонаментче?