Обличаме се за Нова Година красиво и практично

KRASIVO-PRAKTI4NOНовогодишната нощ винаги е свързана с много модни вълнения и дамите чакат ноември, за да започнат вече малко по малко да обмислят с какво да посрещнат пристигащата нова година. Напълно разбираме женския стремеж за красота и грация, но има и прекалено пресилени визии, които в крайна сметка се случва така, че стават доста неуспешни. В много случаи жените избират толкова неудобни и непрактични визии за партито, че се чудим как изобщо изкарват до сутринта. В тази връзка, ето няколко доста добри и хитри съвети за вашата визия за Новогодишния празник:

  1. Обувките

По всяка вероятност, а и където да празнувате, цяла вечер ще бъдете на крак. Естествено, че ви е позволено да бъдете изискани и неотразими, т.е. да обуете високи токчета, но тук е мястото да ви кажем, че най-добре първо ги тествайте с едно излизане и вижте дали ще са ви достатъчно удобни за цяла нощ и то каква!

  1. Роклята

Тя задължително трябва да бъде съобразена не само с повода – т.е. празничен и официален – но и с мястото. Ако сте с приятели на вила или в домашна обстановка с близките и родителите, не е особено уместно да слагате прекалено лъскави, натруфени и дори дълги рокли. За вилата задължително сложете по-плътна материя и избягвайте декорация като камъни и пайети.

  1. Аксесоарите

Дори да бъдете с пуловер на Нова Година, можете да изглеждате стилни и атрактивни, ако подберете правилните аксесоари. За това всяка дама, която държи на по-спретнат и изчистен стил, трябва да компенсира тази своя неутрална визия с оригинални и авангардни бижута, шапка или ръкавици. Между другото, един по-необичаен чорапогащник, а дори и брошка от благороден метал биха могли изцяло да трансформират вашата по-семпла визия от раз, така че обмислете и този вариант.

Абонаментче?