Как да го разкриете според обувките му

obuvki-sportniВ царството на обувките дамските разновидности определено са много повече от тези при мъжете. И до ден днешен най-големите почитатели на обувки си остават дамите. Поради тази причина изобилието и видовете от дамски обувки е огромно, като сред тях можем да откроим официални обувки с ток, дамски боти, дамски ботуши, спортни обувки и различни видове сандали. Цялото това изобилие и видове кара жените да пазаруват обувки и то много. Поради тази причина ако искате да разберете какъв е характера на една дама според обувките й, то това може да се окаже малко по-трудно от това да разберете какъв е характера на един господин със зимни обувки например.

Имайте предвид това: Ако момчето до вас в автобуса носи маратонки, то той е спортна натура и държи на външния си вид. Много вероятно е той да има добри доходи и да работи на място, което не изисква официални обувки и облекло. Много вероятно е той да е творческа личност или дори да има собствена фирма.

Ако попаднете на мъж с официални и перфектно излъскани обувки, имайте едно на ум. Такъв мъж може да ви купи много неща, защото вероятно работи в офис, а може и да заема висок пост във фирмата. Много вероятно е такъв мъж да поставя работата си на първо място.

На другата крайност са момчетата с гуменки от плат. Те определено не поставят кариерата си на първо място, защото просто нямат такава. Можете да ги срещнете в парка, как рисуват или свирят на китара. За тях не е от особено значение, че нямат постоянни доходи.

Ако попаднете на мъж, който носи мокасини, то имайте предвид, че той държи на класиката и на комфорта. Определено иска да изглежда добре, но в същото време не смята, че трябва да прекалява. Такъв мъж вероятно е душата на компанията.
Повече на моя любим магазин за обувки – http://www.sisi-bg.com/

Абонаментче?