Професионална техника – мощни перфоратори

На вашето внимание бихме искали да насочим фокуса към съвременните модели професионални перфоратори, които са от съществено значение в строителната индустрия и други леки, и тежки индустрии. Преди да отличим качествата характерни за професионалните перфоратори, следва да кажем, че на пазара има два вида модели според начина на фунцкиониране на работния режим – професионални SDS-plus перфоратори и професионални SDS-max перфоратори.

За майсторите които работят с този вид техника е ясна каква е разликата между двата вида. SDS-max е конкретно за дебели стени, много твърд и издръжлив бетон където се изисква много голяма номинална мощност и мощна сила на удара. В този смисъл, това са вид перфоратори, типична професионална техника при която няма компромиси с работния режим. SDS-max системата пробива бетона много по-дълбоко отколкото професионалните  SDS-plus перфоратори.

От друга страна SDS-plus перфораторите в категорията професионална техника са много по-гъвкави като опции за работа. Освен в определена дълбочина в бетон, те могат да пробиват и в други по-леки зидарии, в стомана, в дърво. Те имат по-малка номинална мощност, но са с далеч по-широко предложение, което предполага използването им от фирми и бригади, които имат по-голямо разнообразие от услуги. Сред важните параметри, които може да сравнявате при различни видове перфоратори, са свредлата; ядковото пробиване, номинални обороти, честота на удара и разбира се допълнителните функции, които максимално ще улеснят всяка работна дейност извършвана с перфоратора.

НЕ забравяйте цената. Всички модели перфоратори, които са в етикет професионална техника са по-скъпи и не заради прищявка на  търговците, а защото самите инструменти имат много по-високо КПД. Професионалната техника се различава от тази за масово ползване и от хоби техниката с по-добро съотношение между всички параметри, което позволява на майсторите да се ползват от уреди с перфектна функционалност. Това е всичко, което искат те, за да могат да си свършат работата по един перфектен начин.

Абонаментче?