Сватбена агенция Perfect Event – впечатления

Сватбена агенция

Сватбена агенция

Оказа се, че Perfect Event са изключителни професионалисти. Ето текст от една статия, който ми помогна да избера агенция:

Ако сте решили да правите сватба, обмислете възможността да наемете професионална сватбена агенция, която да се заеме с цялостната подготовка на това изключително важно за всеки човек събитие, защото в тези агенции работят специалисти с опит в организирането на много и различни по вида си сватби и тези хора със сигурност ще са повече от способни да ви предложат страхотни варианти, които дори не сте имали и във въображението си.

Мит от миналото е, че наемането на сватбена агенция струва много пари. Това не е съвсем така – е, плащат се пари, но те не са чак толкова много, сравнени с цялата себестойност на сватбата, която със сигурност е събитие с висока финансова стойност. Всъщност част от компаниите работят на твърд хонорар, а други на процент от общата стойност на сватбата, така че трябва сами да прецените как ще ви излезе по-изгодно, но да оставим парите настрани. Едва ли те са най-важното, когато говорим за сватба, защото това е сериозна стъпка в живота на всеки човек.

Ако вие живеете в България в близост до нашата столица, посетете я, но не за екскурзия, а за да посетите офисите на различните сватбени агенции и да изберете тази, която да наемете за вашия празник.

Защо да наема сватбена агенция в София?

София е най-големият град на България по население и територия. Къде другаде, ако не в София ще бъдат разположени централите на големите сватбени агенции? В София са най-големите компании и понеже конкуренцията между тях е голяма, вие ще можете да получите високо качество на организираната сватба на прилична (разумна) цена.

Защо да хабите нерви по планиране и организация, ако можете да наемете специалисти, които да направят това вместо вас? Колкото и да планирате сами, все ще забравите нещо и това е така, защото вие просто нямате необходимия опит в организирането на сватби, освен ако не сте сватбен агент.”

Абонаментче?