7 сутиена, от които всяка жена има нужда

Макар тази част от дрехата да не се вижда, то със сигурност тя има голям отпечатък върху вида ни. Дамите имат нужда от различни видове сутиени, когато спортуват, ходят на официално събитие или пък са на робота. Вижте и вие какви сутиени трябва да притежава всяка дама.

Безшевен сутиен

Това е идеалният вид сутиен, ако искате да носите дрехи от тънка материя и да не се очертава бельото ви. Можете да изберете материята да бъде ликра или памук. Единственото нещо, което трябва да правите, е да го сменяте на 6 -8 месеца, тъй като бързо се отпуска.

Спортен сутиен

Той е без банели, но има същия ефект като тях. Хубаво е всяка дама да има един такъв за свободното си време или пък за фитнеса. Дори и да го носите у дома, е достатъчен повод да си купите такъв сутиен.

Сутиен с повдигащ ефект

Този сутиен е подходящ за бюстиета или дълбоки деколтета, като създава илюзията за по-дълбок бюст. Все пак не са особено удобни за летните дни, тъй като кожата не може да диша, но са безценни, ако имате блуза или рокля с дълбоко деколте и искате да изглеждате страхотно на официално събитие.

Сутиен без презрамки и гръб

Идеален е за дрехите, които са по-изрязани и се носят лятно време. Подходящи и са и за официални дрехи, които имат гол гръб. Другият вариант е тези части от сутиена да бъдат от силикон, но не е особено подходящо, тъй като може да се появи запарване и неприятно усещане. Сутиенът без презрамки и гръб оформя бюста ви, без да има никаква  следа от неговото присъствие.

Балконетка

Това е идеалният сутиен, ако искате да впечатлите мъж на първа среща. Той има по-изрязана чашка и така показва повече от бюста ви, но много деликатно и ефирно.

Бралетка

Това е комбинация от всички сутиени, които изброихме. При нея няма банели, няма повдигащ ефект. Просто следва извивката на бюста ви.

Източник: http://inisess-shop.com/

Абонаментче?