2-те топ модни прически на 2016

Новата година настъпи с прекрасни и изключително колоритни модни тенденции, тепърва готови да ни обземат с неописуем чар и вдъхновение. И тъй като модата не е само в това как изглеждаме, как сме облечени от глава до пети, какви аксесоари носим, а в по-скоро в начина, посредством който изразяваме себе си, решихме да Ви покажем най-добрите и харесвани тенденции в дамските прически за изминалата година!

Сладурски плитки за „градски момичета”

Сплитайки косите си в стандартна плитка от три части или в рибена кост представлява изключително практична дамска прическа, която не само че ще вкара непокорните ни вълни в ред и дисциплина, ала и ще ни предоставят на готово страхотни естествени къдрици в момента, в който освободим плитките. Натурални, свежи и същевременно адски модерни – ето така работят симпатичните плитки за нас!

„Омбре, омбре и още омбре в косите…”

О, не! Омбрето е на път да си отиде, вярвате или не, завличайки със себе си пъстрите нюанси в косите, впечатлявайки всеки, който зърне разкошните ни сиящи коси. През съвсем наскоро отишлата си 2016 година се даваше гласност на какви ли не смели идеи в дамските прически, понякога докарващи ни до озадаченост и неизразимо удивление.

Омбрето в това отношение съумя рязко да се настани в сърцата ни, предлагайки безценно богатство от крайно интересни идеи откъм топли и студени тонове в косите, наситеност и прочее.

Говорейки за прочутото „омбре” (преливащи се нюанси в косите), няма как да не споменем и за кратко така нашумелите „сребристи тонове”, толкова силно напомнящо на поп кралицата Риана.

С  какво е известна Риана ли – именно с нестандартните си хрумки относно прически (омбре, реализирано в цветовете на дъгата), крайни къси подстрижки, стилове на обличане и драматично червило (черно, ако трябва да бъдем максимално коректни) и какво ли още не.

Сребърно, алено, шоколадово омбре? А на Вас кое Ви допадна най-много?

 

Върху статията работи готиният екип на webselo.com | 0898 62 30 62 & office@webselo.com

 

Абонаментче?