Модни тенденции при дамските кецове

Ах, тези невероятни дамски кецове, които ни карат да въздишаме всеки път, когато зърнем страхотните им цветови комбинации и невероятните декоративни елементи, с които дизайнерите сякаш им вдъхнаха нов живот, за да ги превърнат в един от най-любимите модели на жените! Всяка дама, която води активен начин на живот, веднага би оценила достойнствата на този вид обувки и след като веднъж им се е доверила, никога не би ги заменила с нищо друго на света.

Нека видим последните дизайнерски хрумки и да отсеем най-значимите тенденции, които моделиерите са наложили в новите си колекции.

Кецовете, издържани в класически стил, винаги са били хит сред младите жени и тази година продължават своето „нашествие“, за да завладеят още повече сърца със стилния си външен вид и удобството, което предлагат. Те са с удобна, ниска подметка и когато ни се налага да вървим по-дълго време пеша, ни осигуряват максимален  комфорт. Съчетават се страхотно с дрехи, издържани в класически стил – панталони, рокли и поли, които се отличават със семпъл и едновременно с това елегантен дизайн.

Дамските кецове на платформа също са неувяхваща тенденция, която продължава да вълнува дизайнерите и да ги вдъхновява в създаването на все по-оригинални модели. Те могат да бъдат изработени както от кожа, така и от текстил, а декоративните им елементи ни оставят без дъх. Обикновено са обсипани с брокат и сатен или пък са украсени с камъчета. Платформата издължава силуета и прави визията много привлекателна.

Феерията от цветове е друга вълнуваща тенденция, която прави дамските кецове особено привлекателни за жените, които се стремят към разнообразие и държат винаги да изглеждат различно от останалите. Истинска експлозия от тонове, някои от които съчетани в драматични контрасти, а други – точно обратно, решени в балансиращи цветни импресии – възползвайте се и от двете, за да се насладите напълно на уникалния ефект, който оказват не само върху визията ни, но и по отношение на психическото ни равновесие.

Повече информация може да откриете в оналйн магазин за мъжки и дамски обувки DMR!

Абонаментче?