Най-евтините летни модни тенденции

4453Нещо, което сигурно повече от вас не харесват в модата е прекалено честата и смяна. Разбира се, висшата мода не е за всеки и малко жени могат да си позволят всяка година да преминават от един стил в друг. Но затова пък всяка жена тайничко мечтая за това, не мислите ли? По всяка вероятност и вие, а днес имаме добра новина за вас, защото можем поне отчасти да сбъднем мечтата ви…Ето няколко евтини летни модни тенденции, които ако последвате през лято 2016 година, няма да сбъркате, но най-важното, което е: ще можете да си ги позволите, без да обеднеете!

  • Скъсаните дънки на коленете

Намерете стар чифт дънки, скъсайте им коленете с ножица и сте готови! За тази модна тенденция дори няма да платите и един лев!

  • Ризата, която се връзва около пъпа…

Всъщност, можете да си направите и такава тениска – просто отрежете на правилните места и оставете по-тънки крайни части на блузата, за да можете да я завързвате по-лесно, а и да седи по-добре!

  • Шал на главата

Дори да си купите обикновен плат в магазин за платове на разпродажба, ще спестите тройно повече пари, отколкото ако си купувате нови шалове всяко лято. Освен това, винаги можете да разрежете стара рокля и да си направите от нея и шал!

Наричаме ги евтина тенденция, защото догодина ще си ги носите със същата любов и желание. Просто белите кецове никога няма да остареят, а и те са толкова подходящи за всякаква визия – елегантна, спортна, спортно-елегантна. Всичко, за което се сетите!

  • Колие с морски мотиви

Намерете старо колие и го окичете с мидичките, които събрахте с половинката миналата година на морето. Какво по-яко от това да носиш собствените си спомени до сърцето постоянно?

Абонаментче?