Сполучливи комбинации с ботуши

Ботушите, особено на дебели токове, са едни от най-женствените модни предмети в гардероба на една дама. И със сигурност всяка има повече от един чифт. Как да се съчетаят обаче с различните дрехи?

През дъждовна есен гумените ботуши са божи дар за красивата половина от човечеството. Носете ги с късо сако или жилетка. Също толкова добре те ще изглеждат и с класическо наметало.

От ежедневните облекла с гумените ботуши добре се  комбинират правите и стеснени дънки, свободните поли, плетените рокли и пуловерите. Имайте в предвид, че в магазините вече има огромен избор на гумени ботуши с дебели токчета.

Високите ботуши изглеждат много секси с къси, но и дълги поли, мини рокли и рокли със средна дължина. Те също така умело се съчетават с необичайни гащеризони и къси панталони. От връхни дрехи за предпочитане е да се носят с класическо палто с дължина до коляното.

Ботуши тип „казак“ се носят най-добре със стеснени панталони и дънки, лека пухкава пола или рокля. За връхна дреха изберете късо яке и жилетка.

Ако предпочитате военните ботуши, бъдете умерени при останалата част от облеклото. Тази смела обувка е най-добре да се носи с костюми в  неутрални тонове като класическа рокля, права пола и т.н.

 Велурените ботуши перфектно се съчетават с прилепнали панталони. Отлично ще изглеждате и в плетена рокля или пола със средна дължина.

Бели ботуши ще са перфектна декорация на класическите бизнес дрехи. И въпреки всеобщото мнение за непрактичността им, белият цвят в случая ще внесе яркост и свежест в ежедневието ви.

При избор на кафяви ботуши, не носете с тях кафяви неща. Поиграйте си с цветовете. Освен това използвайте златни бижута и необичайни нюанси на кафявото при дамските чанти.

 Сивите ботуши може да се превърнат в универсални за вас. Сивия цвят се,е комбинира,н идеално с черно и бяло, розово и синьо.

Успех, дами!

Абонаментче?